The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל



מנועי החיפוש באופן כללי אינם אוהבים את קיומו של תוכן רזה, ובמקרים מסויימים אף מסוגלים לנקוט פעולות שונות כנגד אתרים המנהלים תוכן רזה.

כתבתי ממש לאחרונה מדריך מאד מפורט בנושא הזה עם כמה וכמה כלים למחקר מילים – שווה לכם לעיין בו.

לא ניתן להתעלם כיום מנוכחות של הרשתות החברתיות, ובראשן פייסבוק.

מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.

כמובן! צילמנו עבורכם המון סרטונים, זו גם הזדמנות מעולה להזמין אתכם לחפש את ערוץ היוטיוב של עשהאל דרייר קידום אתרים ביוטיוב ולהירשם כמנויים.

בכל עבודת קידום עליכם יהיה לוודא כי הוגדר באתר איזור פוטר, וכי הוא כולל את הקישורים לעמודים הפנימיים באתר, שחשוב יהיה לכם יותר לקדם, באתרי מסחר, רצוי שהפוטר יכיל קישורים לקטגוריות המוצרים החשובות.

זהירות! שימוש לא נכון באנקורים בקישורים חיצוניים עלול להזיק. כתבתי על זה מאמר נפרד (למתקדמים): מלכודת האנקורים.

חשוב להבין: ישנו הבדל בין כותרת המאמר או העמוד שאתם סיפקתם באמצעות מערכת הניהול של האתר, ובין תג הכותרת המוצג במנוע החיפוש.

מהרגע שמפסיקים, עם הזמן נאבד את היתרון אל מול המתחרים שלא נחים על זרי הדפנה.

כך, למשל, אם תשלבו פחד, שמחה, תקוה, עצבות, גאוה, תחושת שייכות, סקרנות, הומור, הגשמה, תחושת מסוגלות ועוד קשת שלמה של רגשות בתוכן שלכם, תצליחו להשאיר את הגולשים זמן רב יותר באתר שאתם מקדמים, לגרום להם לצרוך יותר תוכן, ולהניע אותם באחוזי הצלחה גבוהים יותר לפעולה.

נכון, לא בכל תחום נדרשים תכנים ארוכים ומאמרים מדעיים שישפכו אור על סוגיות ליבה בנושא, אולם תוכן ערכי, שמספק לגולשים ערך, מכווין אותם בתוך ים המידע שבו הם מוצפים, ועוזר להם לחלץ את העיקר מן הטפל הוא בהחלט מרכיב משמעותי באסטרטגיית קידום האתר.

עם זאת, כדאי מאוד להיזהר ממקרים בהם תציגו למנוע החיפוש מצג אחד, בעוד שלגולשים תציגו מצג אחר. read more מדובר בפעולה שעלולה להביא את מנוע החיפוש לנקוט נגדכם בפעולה ידנית (עונש).

לא נרחיב בנושא זה יתר על המידה, אולם נציין כי תהליך קידום אורגני בשנים האחרונות, על פי פרסומים שונים, עושה יותר ויותר שימוש בסיגנלים חברתיים על מנת לאמוד את הסמכות, הרלוונטיות, המומחיות והמקצועיות של בית עסק.

זמן שהייה הינו אחד המדדים שיכול לעשות בהם מנוע החיפוש שימוש כדי להבין את מידת שביעות הרצון של הגולש באתר, ולהסיק מתוכו האם כדאי לדרג עמודים מסויימים באתר גבוה בדף תוצאות החיפוש. זמן שהייה ארוך יכול, אמנם, להצביע על מידה מסויימת של שביעות רצון של הגולש מן האתר, אך זמן שהיה קצר לאו דווקא מסמן את ההפך: לעיתים השאליתא שמבצע הלקוח היא כזאת שניתן לתת לה מענה באמצעות טקסט קצר וממוקד.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *